Penava: Sramota je da kao gradonačelnik Vukovara po prvi put nisam dobio službeni poziv u Knin

05.08.2020. 12:49:00

Gradonačelnik Vukovara i saborski zastupnik Domovinskog pokreta Ivan Penava nakon svečanosti u Kninu, na ulicama grada, za N1 je komentirao cijelu svečanost.

"Uvijek s narodom i uz narod. Teško mi je vidjeti i jako mi je žao da zbog bilo kojeg razloga, s jedne strane su branitelji i narod, a s druge strane političke elite ove zemlje. Kada se pozivamo na zajedništvo, to ne treba biti zajedništvo političkih elita. Prvenstveno, treba biti zajedništvo hrvatskog naroda i žalosno je da to danas nije ostvareno u Kninu", započeo je Penava.

Penava je istaknuo kako je ovo prvi puta da nije dobio službeni poziv na svečanost u Kninu.

"Ipak, lijepo je da smo ovdje i da se prisjećamo hrvatskih branitelja koji su nam omogućili ovu veličanstvenu pobjedu u Domovinskom ratu. Kao i dosad, bit ću okružen svojim prijateljima. Ovo je sramota da po prvi puta nisam dobio službeni poziv za ovu manifestaciju. Ipak, noseći u sebi prave vrijednosti, ostat ću tome dostatan te odati poštovanje i pijetet", kazao je.

O tome gdje je Miroslav Škoro, rekao je:

"Škoro je u Kninu i uskoro ćemo se naći. Naći ćemo se i skupa položiti vijenac", odgovorio je.

Izvor: av/Direktno.hr/Foto:screenshot/N1

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.