PETERNEL NEOČEKIVANO PROZVAO BRANITELJE! ‘Gdje su sada plinske boce?’

30.08.2019. 13:05:00

Bivši član HHO-a i čest komentator političkih zbivanja Igor Peternel, na iznenađenje javnosti prozvao je hrvatske branitelje.

U obraćanju putem svog Facebook profila oštro ih je prozvao, zajedno s premjerom i predsjednicom, za nedjelovanje povodom izjava srpskog predsjednika Aleksandra Vučića i koalicijskog partnera HDZ-a Milorada Pupovca. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

“Baš mi je pala napamet jedna zgodna koincidencija – Vučić divlja, vrijeđa, a predsjednica i premijer mlako i bojažljivo odgovaraju, Pupovac divlja i vrijeđa, a stranka mu ostaje dio vlasti. Što je s braniteljima? Gdje je sada šator? Gdje su zapele plinske boce? Gdje se zagubio transparent “oba su pala , oba će pasti”? Zanimljivo je kako branitelji vise nisu obespravljeni, zabrinuti i ljuti! Totalno su opušteni i dobre volje!” objavio je Peternel.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Screesnhot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.