Peternel se narugao ‘nepristranoj’ voditeljici N1 televizije Nataši Božić Šarić

06.09.2021. 06:55:00

“Kad te novinarka ovako najavi onda znaš da te čeka težak intervju pun neugodnih pitanja i konstrukcija! Ništa novo!”, ističe dr. sc. Igor Peternel, član Predsjedništva Domovinskog pokreta, narugavši se ‘nepristranoj’ voditeljici N1 televizije Nataši Božić Šarić.

Novinarka je na Facebooku najavila svog gosta, Tomislava Tomaševića, zagrebačkog gradonačelnika ekstremno lijeve Možemo.

“Baš se veselim, volim razgovarati s (mladim?) ljudima koji se odluče na politički angažman i hrabro uhvate u koštac s problemima, unaprijed znajući da taj posao uz privilegije nosi i pun k…ufer obaveza, odgovornosti, problema, kritike, ljudskih sudbina”, oduševljeno je napisala voditeljica N1.

Osim Peternela još su neki korisnici Facebooka primijetili pretjerano oduševljenje gostom.

“Ovakvo uvlačenje političarima na vlasti od strane novinara može se vidjeti još jedino na TV Happy kad svevišnji Vučić odluči posjetiti televiziju. Lijepo je da ste i vi našli svog Vučića!”, poručio je jedan od gledatelja N1 televizije.

Izvor: Narod

Izvorni autor: gs/Foto:Fah, snimka zaslona: fotomontaža: narod.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.