Plenković ide na testiranje: 'S tenisačima je susret trajao 2-3 minute, nije bilo rukovanja‘

22.06.2020. 12:17:00

Iz Vlade kažu kako je Plenković u subotu popodne na Adria Touru bio svega 30-45 minuta, da nije bio u kontaktu sa zaraženim tenisačima, a Dimitrov u tom trenutku, kažu u Vladi, više uopće nije bio u Hrvatskoj...

Predsjednik Vlade Andrej Plenković danas će se testirati na Covid-19. 

- Tijekom njegove subotnje posjete zadarskom teniskom turniru Adria Tour on je razgovarao s Đokovićem, Ivaniševićem i Čilićem. Susret je trajao doslovno 2-3 minute, nije bilo rukovanja niti bliskog kontakta. Iako nije bio u kontaktu sa zaraženima zbog odgovornosti, Andrej Plenković će se danas testirati - rekli su nam iz Vlade. 

Objašnjavaju kako je Plenković u subotu popodne na Adria Touru bio svega 40 minuta, da nije bio u kontaktu sa zaraženim tenisačima, a Dimitrov u tom trenutku, kažu u Vladi, više uopće nije bio u Hrvatskoj.

Iako su se pojavile neslužbene informacije da je moguća odgoda izbora, iz Vlade su to demantirali. Izbori će se održati uz poštivanje epidemioloških mjera, a navode i kako će se ljudima, kojima je određena mjera samoizolacije omogućiti da ostvare svoje biračko pravo, ali da pritom ne dolaze u kontakt s ostalima.   

Izvor: 24sata/Foto:24sata

Izvorni autor: Snježana Krnetić

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.