Plenković na utakmici između Hrvatske i Japana

04.12.2022. 16:00:00

Premijer Andrej Plenković prisustvovat će u ponedjeljak utakmici osmine finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru između Hrvatske i Japana, potvrdio je Hini glasnogovornik Vlade Marko Milić, prenosi Priznajem.hr.

“Predsjednik hrvatske Vlade Andrej Plenković podržat će hrvatsku nogometnu reprezentaciju u osmini finala. S njim će biti i sin Mario”, rekao je Milić.

Premijer će boraviti u Katru i na Svjetskom prvenstvu na službeni poziv katarskog premijera Khalida bin Khalife bin Abdulaziza Al Thanija, a uz njega će biti i potpredsjednik Vlade i ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac i ministar gospodarstva i održivog razvoja Davor Filipović.

“Još jedan prolazak grupne faze na Svjetskom prvenstvu hrvatske nogometne reprezentacije velik je uspjeh za hrvatski sport u cijelosti. Vjerujemo da će ‘Vatreni’ nastaviti s vrhunskim rezultatima, na ponos i oduševljenje cijele Hrvatske”, dodao je glasnogovornika Vlade.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:arhiva

Izvorni autor: Hina/Priznajem.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.