PLENKOVIĆ UZVRATIO MILANOVIĆU: ‘Ako je ušutkao sve druge koji su se prepali, e mene neće’! On je obični prevarant

12.05.2021. 15:40:00

Danas se nastavilo prepucavanje dvojice državnika premijera Andreja Plenkovića i predsjednika Republike Zorana Milanovića oko Zlate Đurđević i njene kandidature za predsjednicu Vrhovnog suda.

Jutros je Plenković najprije prozvao Milanovića a kasnije tijekom dana Milanović je uzvratio objavom na Facebooku.

Nakon što ga je predsjednik Zoran Milanović nazvao “profesionalnim manipulatorom” i prozvao ga zbog Zlate Đurđević na Facebooku, premijer je komentirao tu najnoviju objavu Milanovića.

“Prodavač boze i prevarant se razotkrio. Predsjednik RH je predsjednik sviju, pa i članova HDZ-a, pa i moj, bez obzira za koga sam glasao. Predsjednik ne smije imati anti-HDZ agendu. Ovo je nezabilježeno”, rekao je Plenković.

Komentirao je Milanovićevu izjavu te istaknuo kako to što on radi “nije normalno”, kazao je Plenković a prenosi N1

‘Milanović popravlja SDP-a na parlamentarnim izborima’

“On gura, forsira, sili da Đurđević postane predsjednica. No go. On je prevarant i prodavač boze. Nije normalno da predsjednik svih građana ima agendu protiv vladajuće stranke”, rekao je premijer.

Plenković se ponovno osvrnuo na Zlatu Đurđević te naglasio kako “ne možeš biti predsjednik suda ako ne poštuješ pravni poredak”.

Smatra kako je Zlata Đurđević pristala biti dio nezakonite procedure.

“Jako je dobro procedura imenovanja koja podrazumijeva da kandidati napišu svoj program, onda možemo više znati o njihovim promišljanjima”, naglasio je Plenković.

“Kada je riječ o kandidatkinji, diskvalificirao ju je on sam, a to će ga zaboliti, i uvukao u protuzakonitu proceduru a ona pristala u tome, njezina ambicija je završila”, rekao je Plenković.

Na kraju se još jednom dotaknuo Milanovića te rekao kako on “ako je ušutkao sve druge koji su se prepali, e mene neće”, poručio je Plenković za kraj.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:Goran Kovacic/PIXSELL

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.