Ples je zabranjen, osim mladencima i roditeljima, i to samo na početku slavlja. ‘Fajrunt’ u ponoć

15.10.2020. 04:53:00

Stajaćih mjesta neće biti, a neće biti niti visokih stolova. Sjedeća će mjesta biti označena i udaljena metar i pol, dok će razmak između stolova morati biti najmanje tri metra

Hrvatski zavod za javno zdravstvo objavio je preporuke za svadbe kojih će se odsad morati pridržavati mladenci i njihovi gosti, ali i ugostiteljski objekti u kojima se održavaju svadbena slavlja, prenosi Danas.hr

Najvažnije mjere: fizički razmak od 1.5 metra, čak i u procesu dolaženja i odlaženja iz objekta. Izuzetak su članovi istog kućanstva ili osobe koje su inače u bližem kontaktu.

Na svakog pojedinca ide četiri metra kvadrata slobodnog prostora. Covid redari kontrolirat će svadbe na kojima će biti više od 50 uzvanika, a svi će oni biti evidentirani.

Stajaćih mjesta neće biti, a neće biti niti visokih stolova. Sjedeća će mjesta biti označena i udaljena metar i pol, dok će razmak između stolova morati biti najmanje tri metra.

Nema plesa

Za jednim će stolom smjeti sjediti maksimalno osam osoba. Neće biti dozvoljeno grupiranje i mijenjanje rasporeda sjedenja.

Neće biti dozvoljen ples, osim mladencima i njihovim roditeljima na samom početku proslave. Nakon toga ples nije dozvoljen.

Detalje mjera pročitajte OVDJE.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:HINA/ POOL/ Tomislav PAVLEK/ lsd

Izvorni autor: Danas.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.