Pod policijskom pratnjom: Par stotina kamiona krenulo iz RH

15.03.2020. 08:42:00

Ministar Božinović cijelu akciju koordinira s kolegama iz svih susjednih zemalja, a izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je konvoj krenuo...

U večernjim satima subote krenuo je kamionski promet kroz Hrvatsku prema Mađarskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini. Tu je informaciju potvrdio Ministar unutarnjih poslova i ravnatelj Nacionalnog stožera Civilne zaštite Davor Božinović.

Zbog epidemije koronavirusa konvoj teretnih vozila bio je zadržan na talijansko-slovenskoj odnosno slovensko-hrvatskoj granici, a konačno je krenuo u večernjim satima, piše Dalmacija Danas.

Ministar Božinović cijelu akciju koordinira s kolegama iz svih susjednih zemalja, a izrazio je zadovoljstvo činjenicom da je konvoj krenuo.

Očekuje se da će zbog poduzetih radnji doći do rješavanja prometnih gužvi na granicama koje su nastale zbog odluka u pojedini državama.

Izvor: 24sata/ Foto:Ilustracija

Izvorni autor: Višnja Kragić Mahmutović

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.