Podrška HV-a sportašima: Hrabrost je bilo Hrvatske. Svi zajedno do pobjede!

26.01.2020. 14:00:00

Hrvatska vojska poslala je podršku hrvatskim rukometašima i vaterpolistima u borbi za zlato i broncu

Pripadnici Hrvatske vojske uoči finalne utakmice Hrvatske rukometne reprezentacije na Europskom rukometnom prvenstvu i utakmice Hrvatske vaterpolske reprezentacije na Europskom prvenstvu u vaterpolu, poslali su poruku podrške hrvatskim sportašima: “Hrabrost je bilo Hrvatske. Svi zajedno do pobjede!”.

“Hrvatska vojska navija za vas, ponosni smo na sve vaše uspjehe”, poručili su hrvatski vojnici.

Naime, hrvatski rukometaši u nedjelju, 26. siječnja 2020. godine, odigrat će finalnu utakmicu protiv Španjolske, nakon briljantne pobjede nad Norveškom, dok će hrvatski vaterpolisti, u ogledu sa Crnom Gorom, također u nedjelju, pokušati izboriti brončanu medalju, priopćio je MORH

Idemo do pobjede, o vašim uspjesima pričat će generacije

“Uvjeren sam u vrhunske rezultate naših rukometaša i vaterpolista, učinili su nas ponosnim. Hrvatska je najjača kada nam srca kucaju kao jedno, hvala našim sportašima što nas uvijek na to podsjete. Idemo po pobjede”, poručio je potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević.

Načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH, general zbora Mirko Šundov poželio je hrvatskim sportašima utakmice koje će cijela Hrvatska, ali i svijet još dugo pamtiti.

“Srce nam zbog vas i vaših uspjeha kuca jače i ponosnije. Hvala vam što zbog vas iznova utvrđujemo kako je zajedništvo i timski rad put prema uspjesima koji će se prepričavati još generacijama. Idemo do pobjede”, rekao je general Šundov.

Izvor: Kamenjar.com/PDN/Foto: Arhiva

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.