Poginuo pri slijetanju u more, stradao i biciklist

29.04.2021. 13:57:00

U automobilu, koji je u srijedu izvađen iz mora u Vinišću kod Trogira s dubine od desetak metara, poginuo je 52-godišnji muškarac, doznaje se  u splitskoj policiji.

Rezultati očevida, koji je obavljen u srijedu na cesti i automobilu nakon što je izvučen iz morske dubine, pokazuju da je vozač prije slijetanja u more imao prometnu nesreću, odnosno da je izgubio nadzor nad vozilom.

Policija kaže da su utvrdili sumnju da je 27. travnja oko 13 sati u mjestu Vinišće došlo do prometne nesreće u kojoj je vozač fiata uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom, udario u betonski zid, a zatim u zid betonskog proširenja.

Nakon toga automobil je pao u more, pri čemu je 52-godišnjak preminuo.

Varaždinska policija izvijestila je da se danas oko 12 sati na prometnici između Gornjeg Vratna i Petrijanca dogodila prometna nesreća u kojoj je poginula jedna osoba. Teretno vozilo naletjelo je na biciklista koji je na mjestu nesreće preminuo. Očevid je u tijeku. 

Izvor: HRT

Izvorni autor: HRT/foto: Ivo Čagalj/Pixsell

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.