Pogledajte video kako četnik Vojislav Šešelj okuplja ološ po Srbiji i vodi ih u napad na Vukovar

05.11.2020. 19:12:00

Stoga ne čudi napad Šešelja na dr. Vesnu Bosanac da je upravo ona "radila popise" za likvidacije na Ovčari, za koje Šešelj tvrdi da su bili "niš koristi"...

Četnik Vojislav Šešelj okuplja ološ po Srbiji i vodi ih u napad na Vukovar .

U tome imaju podršku tkz JNA o kojoj je ovaj klošar Šešelj sve rekao.

Oduvijek je to bila srpska armija koja je sa prvim sukobima pokazala svoje pravo lice.

No i takvu smo razbili i porazili do nogu kao i sve ove probisvijete u raznim paravojnim formacijama …

U ovom se videu jasno vidi i čuje Šešeljev poziv svim četnicima da idu na Vukovar i na Hrvatsku. Dobro se zna kakve su sve najgnusnije zločine uradili ovi njegovi četnici. Također je jasno rekao kako je jna srpska i da je ona uz njih , čime naravno, ono što svi znademo, javno svrstava ex jna na stranu srpskog agresora, naravno da ne bude više zabluda među našim neupućenim političarima koji i danas pregovaraju i rukuju se sa četnicima koje je zločinac Šešešlj ovdje pobrojao.

Notornog ratnog zločinca, četnika Šešelja u svojoj je emisiji Bujica u mjesecu studenom 2014 godine iz samo njemu poznatih razloga, a na čuđenje svih Hrvata ugostio Voditelj Bujice. Šešlj je u toj emisiji telefonski se javljajući iz agresorske Srbije govorio o svemu samo ne o srpskim , četničkim i jna zločinima na cijelom području Vukovara i cijele okupirane Hrvatske. Iskoristio je svoje javljanje samo i isključivo da bi prao svoju ratnozločinačku savjest. Čudno javljanje u emisiju Bujica koja u Hrvatskoj slovi za domoljubnu. No, u toj i takvoj emisiji je ratni zločinac iskoristio svoje vrijeme kako bi nahvalio Josipovića, Pusićku, i govorio o svom porodičnom stablu, a o samim zločinima ili priznavanju istih ni riječi…Jako čudno i upitno gostovanje u jednoj od domoljubnih tv emisija.

Zanimljivo-poslušajte ratnog zločinca Šešelja u tv Bujici kako dominira nad svima kao i nad voditeljem i ostalima kojima ne da doći do riječi. Reklo bi se; Ovaj je ratni zločinac jako dobro iskoristio ukazano mu vrijeme za svoju samopromociju, promociju četništva i pranje svoje zločinačke savjesti. Moglo bi se ovaj Šešeljev javni telefonski nastup u tv Bujici nazvati svojevrsnim četničkim i Šešeljevskim mitingom javljanjem u ovu emisiju.

U toj je emisiji Bujice Četnik Šešelj je iskoristio ukazano mu vrijeme i podržao Josipovića i Vesnu Pusić te je omalovažavajući Haaški sud počeo pričati o svojoj nevinosti i nevinosti četničkih koljača kojima je upravo on bio četnički vojvoda, pri tom navodeći da su bivši i sadašnji predsjednici Srbije Nikolić i Vučić bili odani njemu kao četničkom vojvodi, a da je Tomoslav Nikolić (za što postoje i snimci) za “hrabru” borbu protiv Hrvata u Slavonskom Brodu dobio i imenovanje četničkim vojvodom. Kao takovi su četnici i Nikolić i Vučić postajali predsjednici agresorske Srbije.Za Vučića je rekao da je bio u ratu u BiH KAO ČETNIK (i za to postoje snimci)te da se borio na području Sarajeva u kojem svi znademo kakva su se gnusna ubojstva i likvidacije događali, kao i po cijeloj BiH. Važno je napomenuti da je četnik Vučić također održavao ratnohuškačke govore , posebno onaj u Glini (za što postoji nekoliko video uradaka!) , ali je isti bio ugošćen od bivše predsjednice Grabar Kitarović uz najviše vojne počasti koje Hrvatska nudi, kao i id Predsjednika vlade Andreja Plenkovića, umjesto da se istoga uhiti ili proglasi personom non grata u Hrvatskoj. No o tom će govoriti povijest.

Još jednom pozorno poslušajte četnika zločinca šešelja kako hrabri četnike i šalje ih u Vukovar i Hrvatsku da idu ubijati nevini Hrvatski narod.

Stoga ne čudi napad Šešelja na dr. Vesnu Bosanac da je upravo ona “radila popise” za likvidacije na Ovčari, za koje Šešelj tvrdi da su bili “niš koristi” te da je ona i radila takav popis za strijeljanje. Šešelj se naravno ograđuje od svih zločina koje su napravili njegovi sljedbenici po napadnutoj Hrvatskoj , kao i za sva silovanja i likvidacije.

Do dana današnjeg “nikom nije jasno” po kojem je ključu i zbog čega voditelj emisije Bujica dao toliki vremenski prostor u tv emisiji koja traje 50-ak minuta!? Šešelj je u toj emisiji prao svoju savjest i dao potpore Josipoviću i Pusić. Čudno je i obraćanje gosta te emisije koji je skoro “bio oduševljen”!? govorom ratnog zločinca Šešelja , nazivajući ga u pokušajima komunikacije sa njim sa “Vojo, kao da se poznaju godinama”!? Čudno, zar ne!?

Izvor: Braniteljski-portal.com/PDN/Foto:screenshot

Izvorni autor: T.H. /G.S.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.