POKAŽIMO VELIKO SRCE Pomozimo malenom Joni, potrebna mu je hitna operacija u Linzu

23.10.2020. 20:47:00

Obitelj Kiš napokon je dočekala svoju najveću sreću, prvu bebicu i to nakon treće trudnoće. Maleni Jona rođen je 18. listopada, no ubrzo su idilu zamijenile loše vijesti. Jona ima srčanu manu, trenutno se nalazi na Rebru, a pomoći mu može jedino operacija u austrijskom Linzu. Ovoj obitelji možete pomoći i vi, a detaljnije pročitajte u objavi u nastavku.

"APEL ZA POMOĆ

Jona Kiš je prvo živorođeno dijete obitelji Kiš, a rođen iz treće zdrave trudnoće. Nakon mrtvorođenja i vanmaternične dočekana je velika mrgica od 4120 grama i 53 centimetra dva tjedna prije termina hitnom sekcijom 18. 10. 2020.

Kad se čini da su snovi napokon postali stvarnost, majci doktori najavljuju da maleni Jona ima urođenu srčanu grešku. Nema dvije krvne žile prema i od srca, krv se miješa u jednu te mu se treba ugraditi cjevčica koja bi pomagala njegovom srcu da radi, te je hitno prebačen na Rebro.

Danas je njegov šesti dan života, trebao je biti u okrilju obiteljskog doma, no leži na odjelu kardiologije na Rebru.

Doktori su savjetovali da bi bilo najbolje da se operira u Linzu, ali im HZZO to neće financirati jer im kardiolog, neonatolog i kirurg ne žele dati potpise.

Svaki dan im je jednako bitan, uskoro će mu se početi skupljati voda na plućima i krenut će neki problemi koji bi se liječili simptomatski, a operacija bi se čekala još dugo vremena.

Otac je otišao u banku ishoditi kredit, no neće biti dostatan jer operacija košta 60.000eura + privatni sanitetski prijevoz s Rebra do bolnice u Linzu, jer ni to ne financira HZZO.

Sve vas koji ste voljni pomoći, odreći se nekih svojih gušteva, financijski, možete uplatiti na račun majke

Dajana Mizdrak

kako bi Jona svoj prvi Božić, ako Bog da, dočekao u svojem krevetiću.

Popratite ih i svojim molitvama.

Gospodin vam uzvratio stostruko!

PODACI ZA UPLATU:

DAJANA KIŠ

IBAN: HR1023600003234380412

OPIS PLAĆANJA: Pomoć za Joninu operaciju

ili

Otp DEVIZNI

ŽELJKO KIŠ

HR6224070003206928741

Swift: OTPVHR2X

Paypal

zeljko.kis87@gmail.com".

Izvor: Direktno.hr/Foto:Facebook/Direktno

Izvorni autor: Josip Senjak/Direktno.hr

Autor: