Pokušao opljačkati benzinsku: Međimurska policija ga traži

19.09.2019. 12:45:00

Prema opisu radi se o muškarcu jače tjelesne građe, visokoj oko 165 cm. Bio je obučen u zimsku jaknu tamnije boje, na nogama je imao bijele tenisice

Međimurska policija moli građane za pomoć u pronalasku razbojnika koji je u srijedu oko 22,57 sati pokušao provaliti u benzinsku postaju u Žabniku u Ulici Zrinskih.

No, njegove je namjere osujetio dolazak 48-godišnjeg djelatnika, u kojeg je razbojnik uperio pištolj i zatražio od mu preda novac. Djelatnik mu je kazao kako je blagajna prazna, a razbojnik je pobjegao, ne ozlijedivši zaposlenika.

Prema opisu radi se o muškarcu jače tjelesne građe, visokoj oko 165 cm. Bio je obučen u zimsku jaknu tamnije boje, na nogama je imao bijele tenisice, dok je na leđima nosio tamni ruksak, a na glavi je imao crnu, tzv. „fantomku“ i kapu šiltericu. Ukoliko netko ima korisnu informaciju, policija moli da se dojavi na telefon 192 ili u najbližu policijsku postaju.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija

Izvorni autor: Željko Rukavina, Danica Plantak

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.