POLICAJAC UHVAĆEN U KRAĐI NA RADNOM MJESTU: Kolegi ukrao mobitel, a ono što su mu pronašli kod kuće je šokantno!

06.11.2019. 19:03:00

Biti policajac itekako je častan posao, no postoje i oni koji završe s druge strane zakona.

Posljednje u nizu otkriće bilo je u PU sisačko-moslavačkoj, koja je svog djelatnika prijavila za krađu, ali i za nedopušteno držanje oružja.

Bio je to okidač da se sisačkog policajca odmah udalji s posla te ga se kriminalistički “obradi” i preda pritvorskom nadzorniku.

Policijska istraga otkrila je da je policajac u ponedjeljak u jednoj policijskoj postaji na području PU sisačko-moslavačke, ukrao mobitel drugom kolegi policajcu.

Brzo je raskrinkan pa su kriminalisti temeljem sudskog naloga dok su mu pretresali dom i automobil, ostali šokirani.

“Temeljem naloga nadležnog suda obavljena je pretraga doma i osobnog automobila osumnjičenog i osim predmeta bitnih za kriminalističko istraživanje, pronađena je i određena količina oružja i dijelova oružja koje je nedopušteno držao. Po dovršetku kriminalističke istrage osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog krađe i nedopuštenog posjedovanje, izrade i nabavljanja oružja te eksplozivnih tvari predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave sisačko-moslavačke. Također, odlukom načelnika ove Policijske uprave, osumnjičeni policajac odmah je udaljen iz službe i protiv njega će biti pokrenut disciplinski postupak zbog teže povrede službene dužnosti” – objavila je sisačka policija, a prenosi Jutarnji list.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Boris Kovacev / CROPIX

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.