Policija iznijela detalje prometne nesreće u kojoj je poginuo vozač traktora

01.11.2021. 14:48:00

Očevid je vodilo Općinsko državno odvjetništvo iz Koprivnice, zbog čega je promet na D-41 bio obustavljen. 

 Prometna nesreća sa smrtnom posljedicom dogodila se večeras na otvorenom dijelu ceste između Gole i Gotalova. Operativno-komunikacijski centar Policijske uprave koprivničko-križevačke informaciju o događaju poslao je oko 18 sati.

Očevid je vodilo Općinsko državno odvjetništvo iz Koprivnice, zbog čega je promet na D-41 bio obustavljen. Sada su stigli detalji. Dakle, prometna nesreća dogodila se oko 17.05 sati. Poginuo je 76-godišnjak koji je traktorom Zetor na hidrauličnim polugama na posebno izrađenim nosačima prevozio rolo-balu trave, navela je policija. Kretao se prema Gotalovu.

– Dolaskom u neposrednu blizinu raskrižja s nerazvrstanom makadamskom cestom započeo je skretanje ulijevo s uključenim pokazivačem smjera, u trenutku kada je radnju pretjecanja traktora započeo vozač osobnog automobila VW koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 68-godišnji vozač. Tom prilikom osobni automobil je udario u traktor i rolo-balu, a traktor se prevrnuo na desni bok – objavila je PU koprivničko-križevačka.

Uz vozača traktora koji je preminuo od zadobivenih ozljeda, lakše je ozlijeđena 21-godišnja putnica iz automobila. Policija potvrđuje kako vozač automobila nije bio pod utjecajem alkohola.

– Očevid je obavio zamjenik Općinskog državnog odvjetništva Koprivnica uz stručnu pomoć policijskih službenika. Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Opće bolnice Koprivnica radi obavljanja obdukcije – dodaju.

Od 17.55 do 20.45 sati dionica državne ceste bila je zatvorena za promet zbog obavljanja očevida.o Policijski službenici dostavit će izvješće nadležnom državnom odvjetništvu.  

 

Izvor: ePodravina.hr/Foto:Marko Dedić

Izvorni autor: ePodravina.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.