POLICIJA IZNIJELA DETALJE TEŠKE PROMETNE NESREĆE: Evo zbog čega su život izgubile dvije mlade osobe

05.05.2020. 09:00:00

U kasnim večernjim satima, sinoć je u Zadru došlo do prometne nesreće u kojoj su smrtno stradale dvije muške osobe. Nakon izvida i obrade, u slučaju se oglasila i policija, koja je iznijela detalje nesreće.

Sinoć oko 23,15 u Zadru na Liburnskoj obali došlo je do prometne nesreće kada je 20-godišnji vozač upravljao vozilom marke Audi, zadarskih registarskih oznaka te dolaskom u blizinu ribarnice, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju na kolniku uslijed čega dolazi do zanošenja i rotacije automobila koji udara u rubnjak te se odbija i prednjim dijelom automobila udara u rasvjetni stup. Nakon toga vozilo nastavlja nekontroliranu vožnju i prednjim dijelom automobila udara u metalni vez te metalnu zaštitu obale i slijeće u more na dubinu od 8 metara, javljaju iz PU zadarske.

Na mjestu događaja izašli su policijski službenici koji su obavili očevid kojim je rukovodio županijski državni odvjetnik te policijski službenici ronioci koji su iz mora izvukli automobil. U vremenu od 23,30 do 02,35 sati Liburnska obala bila zatvorena za sav promet.

Prilikom prometne nesreće u vozilu su se nalazile 4 muške osobe, 2 osobe u dobi od 20 i 17 godina su smrtno stradali, dok su  22-godišnjak i  17-godišnjak kolima HMP prevezeni u OB Zadar.

Izvor: Dnevno.hr/Foto: Luka Gerlanc / CROPIX

Autor: