Policija jurila za Audijem: Vozač imao napunjen pištoljem i Normabele, jedva ga svladali

26.09.2019. 12:30:00

Policija je izvijestila da je 51-godišnji vozač uz uporabu sredstava prisile priveden u policijsku postaju.

Splitska prometna policija zaustavila je u srijedu navečer 51-godišnjeg vozača koji im je prethodno bježao i u njegovu automobilu pronašla oružje, streljivo i tablete za smirenje.

Policija je izvijestila da je u srijedu oko 19.30 sati na državnoj cesti D1 u Klisu prilikom nadzora prometa u prekoračenju brzine uočila 'audi' splitskih registracijskih oznaka.

 

Policija je vozilo pokušala zaustaviti uporabom svjetlosnih i zvučnih signala, no vozač je odbijao stati. Zaustavljen je tek u Splitu, u Ulici Domovinskog rata.

 

U njegovu 'audiju' pronađen je pištolj u kojem se nalazilo šest komada streljiva, ali i 12 komada tableta za sirenje 'normabel' za koje nije imao medicinsku dokumentaciju.

 

Policija je izvijestila da je 51-godišnji vozač uz uporabu sredstava prisile priveden u policijsku postaju.

Izvor: Večernji.hr

Izvorni autor: HINA

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.