Policija u centru Zagreba uhitila Crnogorca (46), bio na tjeralici Interpola zbog šverca droge

30.01.2023. 16:48:00

ODVELI GA NA SUD

Kako iz izvijestili iz Policijske uprave zagrebačke, muškarca su uhitili u iznajmljenom stanu u centru Zagreba i istog ga dana odveli na Županijski sud u Zagrebu zbog ekstradicijskog postupka

Zagrebačka policija izvijestila je da su u subotu u prijepodnevnim satima policajci Odjela za potrage, Sektora kriminalističke policije na području centra Zagreba u iznajmljenom stanu pronašli i uhitili muškarca (46), državljanina Crne Gore, prenosi 24sata.

Za njime je bila raspisana međunarodna potraga Interpola Republike Argentine zbog kaznenog djela pokušaja krijumčarenja opojnih droga.

- Dolaskom na adresu 46-godišnjaka su uhitili i odveli u službene prostorije te je istog dana, 28. siječnja 2023. godine, odveden na Županijski sud u Zagrebu radi pokretanja ekstradicijskog postupka - navode iz PU zagrebačke.

Izvor: 24sata/Foto:Ilustracija/policija

Izvorni autor: PDN/24sata/Tina Ozmec-Ban

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.