Policija uoči Martinja projicirala poruke na fontane u Zagrebu

07.11.2020. 14:25:00

Na poznatim fontanama u Zagrebu policija je projicirala slogane kako bi upozorila vozače. Tako se na vodoskocima fontana moglo pročitati "Smanji brzinu" ili „Ne alkoholu prije vožnje“

Policijska uprava zagrebačka već ovog vikenda od 6. do 9. studenoga 2020. godine provodi pojačane preventivno-represivne aktivnosti, posebice s naglaskom na pojačani nadzor alkoholiziranosti vozača povodom proslave Martinja - javljaju iz Policijske uprave zagrebačke.

Foto: PU zagrebačka


S ciljem povećanja razine sigurnosti cestovnog prometa te kontinuiranog ukazivanja na tzv. četiri glavne ubojice u prometu, u suradnji s Gradom Zagrebom, Policijska uprava zagrebačka ulaže kontinuirane dodatne napore u smislu poduzimanja edukativnih aktivnosti na području Grada Zagreba i Zagrebačke županije.

Foto: PU zagrebačka

Stoga su jučer 6. studenoga od 17 do 23 sata na fontanama na travnatoj površini između istočnog i zapadnog kolnika Ulice Hrvatske bratske zajednice u Zagrebu projicirani slogani: „Uvijek vežem pojas“, „Ne alkoholu prije vožnje“, „Smanji brzinu“ i „Ne mobitelu u vožnji“ - izvijestili su iz Policijske uprave zagrebačke. 

Izvor: 24sata/Foto:PU zagrebačka

Izvorni autor: Dubravko Kolarić/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.