Policija upozorava: Pojavile su se krivotvorene novčanice

07.04.2021. 11:17:00

U KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ

Krivotvorena novčanica je stavljena u opticaj na širem koprivničkom području, u manjoj trgovini za prodaju razne robe i prehrambenih artikala. Vještačenjem novčanice utvrđeno je da se radi o krivotvorini

Iz Pu koprivničko-križevačke upozoravaju građane da se Između 15. i 18. veljače 2021. godine na području ove Policijske uprave zabilježen je slučaj stavljanja u opticaj krivotvorene novčanice u apoenu od 50 kuna. 

Krivotvorena novčanica je stavljena u opticaj na širem koprivničkom području, u manjoj trgovini za prodaju razne robe i prehrambenih artikala. Vještačenjem novčanice utvrđeno je da se radi o krivotvorini. 

- Ovom prilikom upozoravamo djelatnike zaposlene u trgovinama, ugostiteljskim objektima i na štandovima, kao i sve građane da obrate pažnju na sumnjive novčanice te pokušaju zapamtiti što više detalja o osobama koje su donijele novčanice. U ovakvim slučajevima odmah je potrebno izvijestiti policiju na 192 - izvijestili su. 

Izvor: 24sata/ Foto:Hina/EPA

Izvorni autor: Željko Rukavina/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.