Ponovo droga u vojsci: Pozitivna devetorica, testirani i izvan radnog mjesta

08.03.2022. 19:32:00

Ponovno droga u vojsci. Devetorica hrvatskih vojnika pala su na testiranju na opojne droge prošlog i početkom ovog mjeseca, potvrđeno je Dnevniku Nove TV.

Dnevniku Nove TV je potvrđeno da su devetorica hrvatskih vojnika pala na testiranju na opojne droge prošlog i početkom ovog mjeseca.

Protiv njih će biti podnesene i prekršajne i kaznene prijave. Riječ je o pripadnicima iz sastava postrojbi Hrvatske kopnene vojske.

Nije poznato o kojoj vrsti droge je riječ i kako su do nje došli. Neslužbeno se doznaje da je dio vojnika testiran na radnom mjestu, a dio izvan vojarni, izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Ivana Pezo Moskaljov.

Sve se još provjerava, prijete im i prijave Vojno-stegovnom sudu. Iz MORH-a poručuju kako će svaki takav slučaj, bez iznimke, sankcionirati.

Izvor: Dnevnik.hr/PDN/Foto: DNEVNIK.hr

Izvorni autor: Dnevnik.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.