‘POPRIČAT ĆU JA SA SRBIMA’! Macron obećao pomoći majci Jean Michel Nicoliera!

25.11.2021. 16:14:00

Lilyane je predsjednika Macrona upoznala sa sudbinom svog sina i vukovarskog heroja. Ispričala mu je kako je 1991. došao u Hrvatsku

Prolazeći Zagrebom u društvu hrvatskog premijera Andreja Plenkovića, francuski predsjednik Emmanuel Macron zaustavio se pored Lyiliane Fournier, majke francuskog dragovoljca Jean Michel Nicoliera, ubijenog na Ovčari.

Odvojio čak pet minuta za majku heroja

Iako je Macron zbog svog rasporeda samo na sekundu, dvije zastajkivao s građanima, s majkom francuskog dragovoljca pričao je gotovo pet minuta!

Da je njihov razgovor bio neočekivano plodonosan, kazao nam je Herve Rousseau, prijatelj majke i brata Jean Michela.

Foto: Herve Rousseau

Macron je sinoć po prvi puta čuo za Jeana

“Macron je sinoć prije spavanja dobio brošuru o Jean Michel Nicolieru. On je po prvi puta čuo za sudbinu svog hrabrog sugrađana i neopisivo je ganut tim idealima koji su Jeana doveli u Hrvatsku”, doznajemo od Hervea.

“Kada se susreo sa Lyliane, nije mogao sakriti svoj interes… Ona mu je objasnila sve o svom sinu i kazala mu kako se njegovi ostaci nisu još uvijek pronađeni. Macron joj je tada rekao da će on pričati sa Srbima o tome, te da će učiniti sve što je u njegovoj moći.”, kazao nam je Herve i otkrio kako je i Lyliane ovoga trenutka na službenom ručku sa francuskim predsjednikom.

Izvor: dnevno.hr/Foto:Screenshot

Izvorni autor: Snježana Vučković

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.