Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, u ponedjeljak će sudjelovati na obilježavanju Međunarodnog dana nestalih osoba i Dana sjećanja na nestale osobe u Domovinskom ratu

27.08.2021. 12:55:00

Potpredsjednik Vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved, u ponedjeljak 30. kolovoza 2021. godine, sudjeluje na obilježavanju Međunarodnog dana nestalih osoba i Dana sjećanja na nestale osobe u Domovinskom ratu.

Ovogodišnji Međunarodni dan nestalih osoba i Dan sjećanja na nestale osobe u Domovinskom ratu održat će se u Glini, Trg bana Josipa Jelačića 24, sa sljedećim programom:

10:00  - polaganje vijenaca kod spomenika „Suza“

10:30 – sveta misa za sve poginule, ubijene, nestale hrvatske branitelje i civilne žrtve Domovinskog rata – crkva Svetog Ivana Nepomuka, trg bana Josipa Jelačića 24

12:00 – Svečano obilježavanje Međunarodnog dana nestalih osoba i Dana sjećanja na nestale osobe u Domovinskom ratu (prostor ispred crkve)

Uz ministra Medveda, obilježavanju će nazočiti, državni tajnici Darko Nekić i Špiro Janović te ravnateljica Uprave za zatočene i nestale Ivona Paltrinieri.

Izvorni autor: Ministarstvo hrvatskih branitelja

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.