Povjerenstvo odlučilo, evo tko umjesto Ruže Tomašić ulazi u Sabor, odgovorila Škori!

20.07.2020. 14:18:00

Trakavica oko prijepora između Domovinskog pokreta Miroslava Škore i Hrvatske konzervativne stranke europarlamentarke Ruže Tomašić dobila je konačni epilog.

Hrvatska konzervativna stranka dobila je odgovor Mandatno-imunitetnog povjerenstva prema kojemu umjesto Ruže Tomašić pravo ulaska u Sabor ostvaruje Marko Milanović Litre, a ne Robert Pauletić, član Domovinskog pokreta.

Razgovarali smo o svemu s Ružom Tomašić, koja je potvrdila kako je bila uvjerena da će MIP odgovoriti sukladno onome što je ona konstantno komunicirala u medijima.

Evo što je o svemu kazala danas:

”To nije trebalo izaći u medije, jer zakon je zakon, a dogovor je dogovor. Politika je takva kakva je, a kome se ne sviđa, sad ima priliku mijenjati zakone.”

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:sinjskarera.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.