Poziv na promociju knjige "Krvavi tragovi velikosrpske ideologije na kraju XX. stoljeća" autora Zlatka Pintera

21.11.2023. 10:27:00

Poziv na promociju knjige "Krvavi tragovi velikosrpske ideologije na kraju XX. stoljeća" autora Zlatka Pintera. Promocija će se održati u četvrtak, 23. studenog 2023. godine, s početkom u 19:00 sati, u prostorijama GČ Peščenica na adresi Ivanićgradska 66 u Zagrebu.

Ova knjiga, koja se bavi suštinskim pitanjima identiteta, politike i kulture, donosi važan doprinos razumijevanju kompleksnosti dešavanja na ovim prostorima. Pinterov pronicljiv pristup omogućuje nam da bolje shvatimo kako su velikosrpske ideologije oblikovale događaje i kako su ti događaji ostavili trajne tragove na društvo u kojem živimo.

Promocija će biti prilika da se čuje autorovo viđenje ključnih tema iz knjige, ali i da se s njim razmijene misli i postave pitanja. Uz to, posjetitelji će imati priliku nabaviti primjerak knjige po promotivnoj cijeni te dobiti autogram autora.

Očekujemo vas u četvrtak, 23. studenog 2023., u 19:00 sati, u GČ Peščenica na adresi Ivanićgradska 66 u Zagrebu.

Izvorni autor: PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.