Poznata imena HDZ-ovaca iz afere WhatsApp

14.11.2019. 19:46:00

Na zagrebačkom Časnom sudu odlučivat će se o njihovim političkim sudbinama, namjera je vodstva HDZ-a da budu izbačeni iz stranke.

Zagrebački HDZ trebao bi održati telefonsku sjednicu Gradskog odbora, ali i Predsjedništvo kako bi odlučili o pokretanju stegovnih postupaka za devetero članova pred HDZ-ovim Časnim sudom, piše Večernji list

Iz središnjice HDZ-a dobili su, naime, popis članova zagrebačkog HDZ-a koji su u Viber grupi “Zna se HDZ” pisali stranački “nepoćudne” poruke, a neki navodno i širili govor mržnje. Na zagrebačkom Časnom sudu odlučivat će se o njihovim političkim sudbinama, namjera je vodstva HDZ-a da budu izbačeni iz stranke.

Uglavnom je riječ o nižerangiranim HDZ-ovcima, tako doznaje Večernji list da je na popisu Marijan Banelli, koji je već sam zatražio da ga se iščlani iz HDZ-a pa stegovni postupak nema smisla, zatim Vlado Kolak, HDZ-ov tajkun i vlasnik nekoliko tvrtki, Vedran Černy, predsjednik zagrebačke podružnice Udruge hrvatskih branitelja i dragovoljaca Domovinskog rata, Božo Medić, admin Viber grupe “Zna se HDZ”, Ante Šimunović…

Neki od tih članova nisu uopće širili mržnju, nego samo kritizirali Plenkovića, a svejedno su iz središnjice HDZ-a i za njih predložili stegovni postupak.

Izvor: Kamenjar.com/PDN

Izvorni autor: Večernji.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.