PRAVOSLAVNI BRANITELJ OPAKO ODGOVORIO KOLINDINOJ FRIZERKI! ‘Dođi i prebroj moja krvna zrnca…’

31.10.2019. 16:38:00

Vukovarski branitelj pravoslavne vjeroispovijesti te bivši zatočenik srpskih logora Predrag Mišić – Peđa, nije mogao prešutjeti užasan status prepun mržnje koji je objavila frizerka Renata Vinštek koja je, inače, zaslužna za uvijek lijepu frizuru hrvatske predsjednice Kolinde Grabar – Kitarović:

“Volio bih doći do frizerke naše predsjednice da i meni prebroji krvna zrnca”, kratko je napisao ogorčeni Peđa.

Podsjetimo, Renata Vinštek nevjerojatnim se riječima preko svog profila obratila supruzi Miroslava Škore:

“Tužno ako prva dama Hrvatske slučajno budete Vi gospođo Kim sa srpskim crvenim krvnim zrncima, vjenčani u pravoslavnoj crkvi. To će biti presedan u svijetu, a moja Hrvatska i mi Hrvateki poznati kao nikad složni. Imat ćemo Srpkinju za prvu damu, tužno, ne mogu sakriti svoje razočarenje, napisala je Renata Vinšek pa dodala da bi se mogla odseliti u Ameriku, gdje je Kim Ann Škoro bila u vrijeme rata”, napisala je predsjedničina frizerka.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:Facebook

Izvorni autor: S.V.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.