PRELAZI LI BOŽINOVIĆ IZ MUP-a U MORH? Božinović: ‘Predsjednik Vlade odlučuje kako će proći ta rekonstrukcija, do tada su sva ta pitanja pa i odgovori, pogotovo nas ostalih, izlišni’

31.03.2022. 13:01:00

Svi su sigurni kako će uskoro doći do rekonstrukcije Vlade. No, postavlja se pitanje s kojim će se ministrima premijer Andrej Plenković pozdraviti na odlasku, a koga će sve pozdraviti na dolasku?

Spekuliralo se da bi ministra Marija Banožića na čelu MORH-a mogao zamijeniti aktualni ministar branitelja Tomo Medved. No, sad se kao kandidat pojavio još jedan aktualni ministar – Davor Božinović, objavio je N1.

Novinari su ga upitali koliko ima istine u tome, u četvrtak na Plitvicama, nakon obilježavanja 31. obljetnice akcije “Plitvice”.

“Ja vas lijepo molim, ovo je jedan događaj o kojem moramo govoriti u kontekstu stvaranja države, ove druge teme uopće ne želim komentirati. Nikakve kombinacije, a to već znate, to vam i predsjednik Vlade govori. I ponavljamo predsjednik Vlade odlučuje kako će proći ta rekonstrukcija, do tada su sva ta pitanja pa i odgovori, pogotovo nas ostalih, izlišni”, rekao je Božinović na Plitvicama, kod Spomen obilježja Josipu Joviću, prvom hrvatskom redarstveniku poginulom u Domovinskom ratu.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto:Screenshot/N1

Izvorni autor: N1/7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.