PREMINUO HRVATSKI BRANITELJ LJUBOMIR LIČINA u 77 godini života - POSLJEDNI POZDRAV

13.03.2023. 17:58:00

Na društenoj mreži na žalost pronašli smo objavu o preminulom Ljubi - LJUBOMIR LIČINA, a ovdašnji Svijet napustio je dana 11. 03. 2023. godine, dok će posljedni ispraćaj biti dana 14. 03. 2023, godine  u 12,00 sati iz Krematorija na Mirogoju. Ljubo nas je napustio nakon kratke i teške bolesti. Njegovi "Šimunci" u oproštaju su napisali: 

"Eto šimunci, ode nam Ljubo.
Razgovarao sam s njegovima, nisu za to da se skupljaju bilo kakvi prilozi za vijenac i dr.
Najveća će im utjeha biti da se na ispraćaju pročitaju vaši prelijepi komentari koji dočaravaju kakva je ljudina bio."
"Jutro kao i svako drugo ???? skuham kavu, otvorim FB kad ono hladan tuš. Vidim da je partija veliki čovik, LJUBOMIR LIČINA odgajatelj, brat, prijatelj i inspektor....Ljubo moj, veselio sam se susretu u 6. mjesecu, ali gorka sudbina bila je brža ????
Počivaj u miru Božjem prijatelju moj ????"
Može biti slika sljedećeg: 7 ljudi i tekst
Pokojni Ljubio za vrijeme Domovinskog rata bio je na Pakračkoj bojišnici u PJP "MOSOR" iz Policijske akademije, u vrijeme kada je u Pakracu bio napad na Policijsku postaju i u vrijeme kada je bilo teško braniti Pakrački kraj.
Dragi Ljubo i dok se opraštamo od tebe, počivao u miru Božjem, a svima ožalošćenima iskrena sućut!

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: facebook

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.