Preminuo mladić koji je prije dva tjedna pretučen u Virovitici

03.11.2020. 13:22:00

U tučnjavi je sudjelovalo više ljudi, a mladić je zadobio ozljede opasne po život te je prevezen u KBC Osijek, ali je na kraju preminuo...

Od posljedica premlaćivanja, u utorak je preminuo Domagoj Radić (18). Vijest je objavila Župa sv. Luke Evanđelista iz Lukača na svojoj Facebook stranici, a informaciju su potvrdili i iz PU virovitičko-podravske, navodi ICV. 

Mladić (23) kojeg se sumnjiči za napad na Radića nalazi se u istražnom zatvoru. Dolazi s područja PU bjelovarsko-bilogorske. Napad na nesretnog mladića dogodio se u nedjelju, 25. listopada oko 00:05 sati na trgu Dr. Franje Tuđmana u Virovitici.

Kako je tada izvijestila policija, u tučnjavi je sudjelovalo više osoba, a mladić je zadobio ozljede opasne po život te je prevezen u KBC Osijek.

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja, 23-godišnjak je uz kaznenu prijavu doveden u Županijski sud u Bjelovaru gdje mu je nakon saslušanja sudac istrage odredio istražni zatvor u trajanju do mjesec dana.

Izvor: 24sata/ Foto: Ivan Grgat/24sata

Izvorni autor: Željko Rukavina/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.