PREMINUO RAJKO DUJMIĆ

04.08.2020. 15:50:00

Od posljedica prometne nesreće preminuo je Rajko Dujmić (65)doznajemo od izvora bliskih obitelji.

Podsjetimo, kantautor je zadobio opasne ozljede kada je prošlog tjedna u srijedu oko 17.15 sati u stravičnoj nesreći u mjestu Stari Laz, na području Ravne Gore, izgubio nadzor nad svojim VW Tiguanom zagrebačkih registracijskih oznaka i sletio u provaliju.

Zbog neprilagođene brzine sletio je s kolnika po izlazu iz oštrog lijevog zavoja koji se penje uzbrdo na tom dijelu kolnika, potom pokupio kameni zidić i šljivu da bi se zaustavio oko pet metara ispod razine ceste, odnosno desetak metara nad provalijom. Od pada ga je zadržalo granje.

Nakon prometne nesreće u kojoj mu je teško ozlijeđena glava Dujmić je bio u komi, priključen na respirator u Jedinici intenzivnog liječenja na Sušaku.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto:screenshot

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.