PRESTANITE NAS "SILOVATI" !!!

19.07.2021. 09:20:00

Gospodo u Vladi i političkom Stožeru prestanite nas više svojim izjavama, strahom i raznim zabranama "silovati" !!!
Vi ste ZDRAVU naciju i bez cijepljenja u bolesnike svih vrsta pretvorili !!!
Sve redom na cijepljenje pozivate i raznim ultimatumima živote nam zagorčavate pa dokle ???
Tko ste vi da se tako ponašate i da sve redom prozivate još vrli premjer izjavljuje kako smo mi necjepljeni nerazumni jer o svom zdravlju i zdravlju drugih ne brinemo što nije istina dapaće, i te kako smo svijesni što nam namečete i u što nas uvlačite !!!
Ogroman pritisak na sve državne i javne službe radite odnosno na njihove rukovodeće kadrove a zatim oni svoje djelatnike po vašoj "zapovijedi" maltretiraju !!!
Obzirom da sam u kontaktu sa pripadnicima HV više njih mi je reklo da ih zapovjednici zbog više istance na cijepljenje prisiljavaju ma odakle vam pravo ???
Jel vi znate što znači mlade i zdrave vojnike u psihičke bolesnike pretvoriti i kad im zbog vašeg pritiska borbena spremnost opada ???
Ma naravno da neznate kad mnogi od vas ni dana u vojsci niste proveli jer da jeste, sigurno se ne bi tako ponašali !!!
U ovoj zemlji sve najbitnije službe trebale bi vam poslušnost otkazati a to su; vojska, policija, kompletno medicinsko osoblje i vatrogasci pa nek kaos u zemlji do kraja zavlada !!!
Neka zemlja gori, neka bolujemo i umiremo, neka kompletan život u zemlji stane a tada, svi vi iz Vlade i Stožera sa vašim pomagačima požare gasite, u rađaonama budite, policijski posao preuzmite i na branik Domovine umjesto vojske stanite !!!
Jer, očigledo je, dok se svima vama poslušnost ne otkaže dotle će te nas maltretirati, "silovati" i u zdrav mozak da ne kažem što jer, za javni prostor nije primjereno !!!
I da, sve je izglednije da se ovog političkog ZLA i POŠASTI koje zemljom vlada bez vatre i pepela nećemo riješiti !!!
Može biti slika sljedećeg: tekst

** Mišljenja iznesena u kolumnama osobna su mišljenja njihovih autora i ne odražavaju nužno stavove redakcije Portala Dnevnih Novosti

 

Izvor: Ivanka Bušljeta/Foto: ilustracija

Izvorni autor: Ivanka Bušljeta

Autor: