Prijetio trojici, dvojicu je pretukao - policija ga je uhitila

06.04.2021. 14:21:00

U tijeku je kriminalističko istraživanje nakon kojeg će nasilnik (25) biti predan pritvorskom nadzorniku. U roku od 48 sati policija će ga privesti uz prijavu na ODO, piše 24 sata .

Međimurska policija uhitila je mladića s područja Štrigove, starog 25 godina pod sumnjom da je u nedjelju je počinio tri kaznena djela prijetnje. Nakon što je oko 14 sati u ugostiteljskom objektu prijetio 23-godišnjem gostu, kojeg je napao i više puta udario šakama u predjelu glave i tijela te ga gađao pepeljarom, na tome se nije zaustavio. 

Oko 18 sati i 45 minuta došao je na adresu osobe koju je prethodno napadao sa još nekoliko mladića te mahao nožem i prijetio ubojstvom 23-godišnjaku i njegovu ocu, dok su ostali „pomagači“ prijetili palicama. Napustili su dvorište, ali željni „krvi“, i u blizini dvorišta na makadamskom putu sreli su drugom mladića, starog 23 godine koji je bio u automobilu. Izvukli su ga iz vozila i izudarali po glavi i tijelu. Nakon toga su ga bacili na tlo i nastavali udarati nogama. 

Na sreću napadnuti mladić je prošao s lakim ozljedama. U tijeku je kriminalističko istraživanje nakon kojeg će nasilnik (25) biti predan pritvorskom nadzorniku. U roku od 48 sati policija će ga privesti uz prijavu na Općinsko državno odvjetništvo. Najvjerojatnije će ODO iz Čakovca ići prema sutkinji istrage Županijskog suda u Varaždinu s prijedlogom da se nasilniku odredi istražni zatvor.

Izvor: 24sata/ Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Izvorni autor: Željko Rukavina/24sata

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.