Priprema li se novi šator u Savskoj - Ovoga puta zbog koaliranja sa SDSS-om?

21.07.2020. 08:38:00

Potpuno je logično da u Savskoj, točnije, na Trgu Nevenke Topalušić, nikne novi šator (ili čak cijelo šatorsko naselje) jer imati na vlasti one koji negiraju pobjedničku ‘Oluju’ i stranku koja je prepuna članova i dužnosnika, koji su bili na strani velikosrpskog agresora tijekom Domovinskog rata, trebao bi biti važan razlog za novi veliki prosvjed

Posljednjih dana u javnosti se razbuktala rasprava o (ne)potrebnosti Ministarstva hrvatskih branitelja. Iskreno, spadam među one koji smatraju da ga ne treba ukinuti, a jedan od razloga je i taj što mnogi branitelji, nezadovoljni ulaskom Pupovčeva SDSS-a u Vladu RH, tada ne bi imali gdje prosvjedovati.

Potpuno je logično da u Savskoj, točnije, na Trgu Nevenke Topalušić, nikne novi šator (ili čak cijelo šatorsko naselje) jer imati na vlasti one koji negiraju pobjedničku ‘Oluju’ i stranku koja je prepuna članova i dužnosnika, koji su bili na strani velikosrpskog agresora tijekom Domovinskog rata, trebao bi biti važan razlog za novi veliki prosvjed. Što se tiče stotina branitelja, koji zadnjih dana otvoreno iskazuju strahovito nezadovoljstvo savezom HDZ-a i SDSS-a - i najvažniji.

P.S. Molimo čelnike Ministarstva hrvatskih branitelja da javno objave koliko su novaca tijekom Plenkovićeva mandata, dodijelili tzv. antifašističkim udrugama, po kojim kriterijima i kakve veze takve udruge imaju s Domovinskim ratom?!

Prilikom sastavljanja odgovora, neka se ne izvlače na argument da ministarstvo vode cijenjeni ratnici jer to uopće nitko ne dovodi u pitanje. Podsjećam, kako su upravo aktualni čelni ljudi Ministarstva hrvatskih branitelja, dolazili na prosvjede u Savsku, čija je legitimna politička meta bio SDP-ov ministar Predrag Matić. I kada su Fredovi zaštitnici njegove manifetluke pokušavali obraniti argumentima da je ratovao u Vukovaru i da je bio zatočenik srbijanskih logora, upravo su HDZ-ovci govorili kako to nema veze s činjenicom da je loš ministar. Vjerujem da bi isti kriteriji trebali vrijedi za sve, bez obzira na to kojem partijskom krilu pripadali...

Velimir Bujanec

Izvor: Dragovoljac.com/PDN/Foto:Dragovoljac.com

Izvorni autor: Velimir Bujanec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.