PRIRUČNIK - Jedni za druge u kriznim situacijama

14.04.2021. 17:10:00

Udruga hrvatskih branitelja RH pokrenula je u srpnju 2020 godine projekt pod nazivom „Jedni za druge u kriznim situacijama“. Kako se situacija oko Covida - 19 i potresa nije previše promijenila, neke stvari valja ponoviti.

Projekt je financiran od strane Ministarstva hrvatskih branitelja. Osmišljen je za pomoć svim stradalim u pandemiji korona virusa, zagrebačkom potresu i snažnom potresu na Banovini. U sklopu projekta udruga je otvorila Call Centar koji je bio dostupan svima 24 sata, a putem centra se mogla zatražiti pomoć u bilo kojem obliku. Također u sklopu projekta otvoren je podcast kanal u kojem su stručne osobe vodile teme upravo vezano sa stresne situacije te kako se nositi sa svim oblicima stresa. Pisani su stručni članci također vezano za stresne situacije koje objavljujemo u ovom online priručniku.


ONLINE PRIRUCNIK

Izvorni autor: UHB RH

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.