Promocija zbirke pjesama "Domoljubni zapisi iz braniteljskog pera"

12.01.2020. 16:17:00

U petak, 24. siječnja 2020. godine u 17  sati,  u Gradskom muzeju Grada Bjelovara,   Trg Eugena Kvaternika 1, održati će se promocija zbirke pjeseama braniteljica i branitelja iz Hrvatske i dijaspore  “Domoljubni zapisi iz braniteljskog pera". 

Autorica navedene zbirke pjesama je gospođa  Dubravka Vukoja, dragovoljac Domovinskog rata i ratna izvjestiteljica.

POZIVAMO VAS
Na promociju  zbirke pjesama braniteljica i branitelja iz Hrvatske i dijaspore 
Svojim dolaskom uveličat će te susret sudionika Domovinskog rata kroz književno stvaralaštvo 

U vezi nastanka zbirke pjesama "Domoljubni zapisi iz braniteljskog pera" autorica iste gospođa Dubravka Vukoja navela je slijedeće:

 "Poštovani svi moji....Nakon dva i pol desetljeća od Domovinskog rata, svakodnevno se kao dragovoljac Domovinskog rata, ratna izvjestiteljica i braniteljica susrećem kroz novinarske zadaće za HRT sa mojim prijateljima braniteljicama i braniteljima iz cijele Hrvatske, koji su nakon proživljenih ratnih strahova, gubitka sina ili kćeri na bojišnici, osjetili potrebu  da svoje najdublje emocije,  strahove, tuge za izgubljenom bliskom osobom, invalidnost, nezadovoljstvo, nepravde i psihičke ratove koje  duboko broživljavaju u sebi....moraju zabilježiti na papir"! 

Izvor: Krešimir Cestar/Foto: Ilustracija - Dubravka Vukoja

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.