PROSLAVA NASLOVA NA PUNOM MAKSIMIRU Dinamo je u manje od sat vremena rasprodao sve ulaznice za Hajduk, na Maksimiru se sprema spektakl!

18.05.2022. 15:40:00

Hrvatski prvak potvrdio je da ulaznica za završni okršaj uzbudljive HNL sezone više nema
 
  

Tri dana prije velikog derbija na Maksimiru i spektakularnog posljednjeg kola iz Dinama stižu lijepe vijesti. Novi i stari prvak rasprodao je sve ulaznice za najveći derbi hrvatskog nogometa, i to za manje od sat vremena - ulaznice su u prodaju, naime, puštene jutros.

"Ovim putem obavještavamo navijače o tome da su za utakmicu 36. kola HT Prve lige Dinamo - Hajduk na stadionu Maksimir u manje od sat vremena rasprodane sve raspoložive pojedinačne ulaznice.

Dinamo će tako na posljednjoj utakmici imati veliku podršku s tribina i pravu slavljeničku atmosferu za proslavu naslova prvaka!", objavili su iz Maksimira.


Očekuje se na Maksimiru oko 21.000 gledatelja što je Dinamov HNL rekord. Protiv Osijeka je, primjerice, bilo nešto manje od 14 tisuća gledatelja na zagrebačkom stadionu.

Veliki derbi između Dinama i Hajduka igrat će se u subotu u 20 sati, a nakon susreta sprema se velika proslava naslova Podsjetimo, Modri su titulu osigurali u prošlom. 35. kolu 2:0 pobjedom u Šibeniku, dok je Hajduk i teoretski potvrdio drugo mjesto što mu je najbolji plasman u proteklih 10 godina. Splićani, uz to, igraju finale Hrvatskoh kupa s Rijekom 26. svibnja na Poljudu.

Izvor: sportske.hr/Foto: fah

Izvorni autor: SN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.