PUPOVČEVA DJEVOJČICA IZ KOLONE DOBILA POJAČANJE! Stiže još jedno dobro poznato lice iz redova srpske zajednice

25.11.2022. 18:20:00

Dok se građani suočavaju s krizom, Vlada iza zavjese provodi kadroviranje.

Snježana Vasiljević, izvanredna profesorica na Pravnom fakultetu u Zagrebu postala je tako posebna savjetnica Anji Šimpragi, potpredsjednici Vlade iz redova srpske manjine (SDSS).

Svrhu savjetovanja teško je i pročitati

Kako je pojašnjeno u Vladinim dokumentima, bit će savjetnica za “poslove podrške potpredsjednici Vlade vezane uz analizu zakonodavnog okvira u pogledu nacionalnih manjina i ljudskih prava na nacionalnoj i razini EU te savjetodavne poslove vezane uz nacionalno i europsko antidiskriminacijsko pravo i međunarodnopravne aspekte ravnopravnosti spolova i suzbijanja diskriminacije”.

Inače, Snježana Vasiljević na Pravnom fakultetu u Zagrebu predaje Europsko javno pravo, Pravo EU, Institucije i pravni sustav EU te Europsko pravo ravnopravnosti spolova i nediskriminacije. Na FPZ-u predaje Pravo EU i upravljanje europskim projektima. Diplomirala je i doktorirala na Pravnom fakultetu u Zagrebu, a magistrirala na Cambridgeu.

Podsjećamo, Vasiljević je bila kandidatkinja za potpredsjednicu Vlade iz redova srpske zajednice, ali je na kraju na tu poziciju došla Anja Šimpraga koju će ova pak sada savjetovati..

Izvor: dnevno.hr/Foto:fah

Izvorni autor: Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.