Putin zaprijetio vladi SAD-a – Objavit ću dokaze o vašoj umiješanosti u rušenje blizanaca u New York-u

14.03.2022. 19:42:00

Kako sada stvari stoje, otvoreni vojni sukob između Rusije i Sjedinjenih Država nikada nije bio bliži. Dok s jedne strane Sjedinjene Države sve više sankcijama stežu Rusiju, a sada pomalo i vojno, šaljući naoružanje u pomoć Ukrajini. S druge strane Ruski predsjednik Vladimir Putin, poručio je Vladi Sjedinjenih Država da se ne miješa vojno u sukob Rusije i Ukrajine, ako ne žele da on objavi satelitske snimke i sve druge dokaze koji dokazuju njihovu umiješanost u rušenje nebodera u New York-u – 11.9.2001. godine.

Rusija se sprema objaviti dokaze o umiješanosti američke vlade i obavještajnih službi u napade 11. rujna. Spisak dokaza uključuje i satelitske snimke.

Rusija dokazuje da Americi nije strano korištenje lažnog terorizma protiv svojih građana kako bi stekla izgovor za vojnu intervenciju u stranoj zemlji. U slučaju „napada 11. rujna“, dokaz će biti konačni satelitski snimci.

Posljedice Putinove taktike bi razotkrile tajnu terorističku politiku američke vlade. Kredibilitet njihove vlade bio bi potpuno narušen i očekuje se da bi izazvao masovne prosvjede koji bi doveli do opće pobune, kažu američki analitičari.

9.11 Misterija – 11. rujna 2001, Misterija Svjetskog trgovačkog centra

A kako će Sjedinjene Države gledati na globalnu političku arenu? Pozicija američke pozicije kao lidera u borbi protiv međunarodnog terorizma biti će potpuno potkopana, i dati će neposrednu prednost „odmetničkim državama i islamskim teroristima“.

https://www.veteranstodayarchives.com/2015/02/10/pravda-putin-threatens-to-release-satellite-evidence-of-911/?fbclid=IwAR0WHqgToC0ACbvWmXLQ8AiESLdmLGfgXUn8-5w4ZkmKFbLWLJ69tWJp8UA

Izvor: epoha.com.hr/Foto:Fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.