Ratni zločinac Šešelj najavio napad na Crnu Goru: Je*** ćemo majku premijeru Markoviću

28.12.2019. 21:35:00

Ratni zločinac Vojislav Šešelj burno je reagirao na izjavu crnogorskog premijera Duška Markovića, koji je nakon incidenta u Skupštini kazao da Crnoj Gori ne treba šešeljizacija parlamenta.

-Uskoro slijedi šešeljizacija cijele Crne Gore, pa ćemo je**** majku premijeru Markoviću! I Donald Trump prepoznao ga je kao govedo, pa ga je šutnuo kada se pojavio na nekom skupu! Cijeli svijet je to vidio – rekao je Šešelj za „Alo!“ i dodao:

-Već sam smislio i stihove za početak nove crnogorske himne koja će biti u upotrebi poslije šešeljizacije koju izvršim, a oni glase „Cetinje će jedne noći u četničke ruke doći“ – naveo je zločinac

Šešelj je potom naglasio da bi se povodom situacije u Crnoj Gori Srbija hitno trebala zvanično obratiti Vijeću sigurnosti Ujedinjenih naroda i da se donese odgovarajuća rezolucija.

Izvor: Priznajem.hr/PDN

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.