„Regionalni dani EU fondova“ u Zaboku

03.12.2019. 15:55:00

Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije u suradnji s institucijama u sustavu upravljanja i kontrole korištenja EU fondova organizira informativno-edukativna događanja pod nazivom „Regionalni dani EU fondova“ namijenjeno svim građanima zainteresiranima za mogućnosti korištenja fondova Europske unije.

Grad domaćin "Regionalnih dana EU fondova" ovog puta je Grad Zabok u kojem će se u četvrtak, 5. prosinca 2019. održati besplatne edukacije u Vodospremi Zabok (Ulica Ivana i Cvjete Huis 20 A) od 10 do 13.30 sati, nakon čega će uslijediti obilasci projektnih lokacija sufinanciranih putem europskih fondova.

Putem brojnih događaja, koji će biti organizirani u 30 gradova diljem Hrvatske, a obuhvaćaju besplatne edukacije, sajmove EU fondova i posjete uspješnim EU projektima, šira javnost moći će na razumljiv i pristupačan način dobiti informacije o svim mogućnostima financiranja iz fondova Europske unije.

Više informacija dostupno je i na: www.danifondova.eu

Cilj je informirati što više zainteresiranih građana o besplatnim edukacijama na temu mogućnosti korištenja fondova Europske unije i tako im pomoći u razvitku svog poslovanja.

Organizacijski tim Večernjeg lista i Poslovnog dnevnika

 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.