Revoltirani muškarac zamalo pregazio ženu s djetetom zbog svađe, a potom je krenuo na 49-godišnjaka koji je pokušao spriječiti u bijegu

26.04.2021. 12:56:00

Svađa između 39-godišnjaka i 47-godišnjakinje zamalo je završila s teškim posljedicama

Do verbalnog sukoba došlo je u subotu 24. travnja oko 13 sati u dvorištu stambene zgrade na Savskoj cesti, nakon čega je revoltirani muškarac sjeo u automobil (Opel astra zagrebačkih registarskih oznaka) i krenuo prema 47-godišnjakinji i djetetu koje se u tom trenutku nalazilo pored nje. Muškarac ih je prednjim desnim dijelom branika udario u noge, no nije stao na tome.

Kada je na mjesto događaja došao 49-godišnjak, koji je s ciljem da ga spriječi da ode s mjesta nesreće stao ispred auta, muškarac je “nagazio na gas” te ga bacio na poklopac motora, nakon čega se zaustavio.

Prilikom nemilog događaja, 47-godišnjakinja i dijete nisu ozlijeđeni, dok je 49-godišnjaku lakše ozlijeđena ruka. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Izvor: Dnevno

Izvorni autor: Zagreb.info/Photo: Davor Javorovic/PIXSELL, Ilustracija

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.