Riješen zločin kod Otočca: Sin priznao da je ubio oca, poznatog obiteljskog nasilnika

09.07.2021. 19:58:00

Kao što smo već pisali u obiteljskoj kući u Rapainom Klancu kod Brinja 52-godišnji Nikola Vukadinović je tijekom noći ili jučer u ranim jutarnjim satima zadobio više udaraca po glavi od kojih je umro na mjestu zločina.

Nakon očevida policije iz Otočca i karlovačkog Županijskog državnog odvjetništva, utvrđeno je da su udarci žrtvi zadani nekim “oruđem” te je nedvojbeno da je 52-godišnjak “preminuo nasilnom smrću”.

Tijekom očevida s mjesta zločina izuzeti su tragovi, a tužiteljstvo je naložio obdukciju mrtvog tijela radi utvrđivanja uzroka smrti. Izvidi traju i radi utvrđivanja svih drugih okolnosti događaja.

No, kako neslužbeno doznajemo došlo je do preokreta u slučaju jer je 20-godišnji sin priznao je ubojstvo oca. Naime, mladić je priznao ubojstvo još jučer popodne, nakon čega je noć proveo u policijskoj postaji.

Danas je u 15 sati priveden je zamjeniku Županijske državne odvjetnice u Karlovcu gdje će biti ispitan. Nakon toga ide pred suca istrage na Županijski sud.

Mediji pišu da je svemu prethodila svađa koja je prerasla u obiteljski obračun. Pišu kako je 52-godišnjak bio poznati obiteljski nasilnik. Dodaju kako je maltretirao suprugu koja ga je napustila i otišla raditi u Njemačku.

Slično je bilo i s kćeri koja je odselila u Sinj. Nastavio je terorizirati 20-godišnjeg sina i njegovu mlađu sestru koja ima 10 godina. Prema njoj se brat, zaključuju, zaštitnički ponašao.

Izvor: Nacionalno.hr/PDN/Foto:nacionalno/Ilustracija

Izvorni autor: Nacionalno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.