Rusija? Ne, Prečko. Kaciga? Ma ne treba, idem do zida samo...

28.01.2020. 21:50:00

SNIMKA S BALKONA Čovjek koji je izgledao kao da bi jednim dahom pokvario alkotest u zapadnom dijelu Zagreba pokušavao je upaliti skuter. Nažalost, uspio je. Ali nije daleko došao

Zagrebačko naselje Prečko, utorak ujutro. Temperatura je oko nule. Čovjek sjedi na ugašenom skuteru. Bori se s njim. Ljulja se k'o luster. Skuter pobjeđuje. Čovjek ga nježno spušta na zemlju i izgleda kao da će pasti, ali ne, ostao je na nogama. Zasad. Prolaznik sve gleda, prilazi mu i daje mu kacigu koja je bila metar, dva od skutera.

Kako je došla tamo, nitko ne zna. Težina kacige i sama pomisao da je mora staviti na glavu je previše. Pada sa skutera. Da je u ringu, sudac bi mu odbrojavao. Ali nije u ringu, a nije ni u Rusiji gdje ovakvih videa imate koliko hoćete. Znate one snimke u kojima ljudi piju votku kako bi se zagrijali? Što je ovaj čovjek iz Prečkog pio, nemamo pojma, možda počinje na v, ali voda sigurno nije.

POGLEDAJTE VIDEO

Čitateljica je sve snimala s balkona. Čovjek na skuteru ne odustaje. Sad mu je palo napamet upaliti ga i krenuti. Čitateljica ga na trenutak gubi iz kadra. Gdje je? Evo ga tamo, nije daleko stigao. Zabio se u zid. Kakva glupa ideja. Glupa i opasna, ali na sreću, stradao je samo zid i malo njegova glava. Ništa strašno, digao se i nije izgledao kao da je teže ozlijeđen. 

Izvor: 24sata/ Foto: čitatelj 24sata

Izvorni autor: Marko Šnidarić

Autor: