S koronom htio pobjeći iz Hrvatske! Policiju šokiralo koga su zatekli na aerodromu…

27.11.2020. 08:55:00

Pet osoba vrijeđalo je dubrovačke policajce koji su došli zatvoriti lokal koji je radio izvan radnog vremena

U noći s petka na subotu u jednom dubrovačkom ugostiteljskom objektu dogodio se incident kada su policijski službenici htjeli zatvoriti lokal jer je radio izvan dopuštenog radnog vremena. Gostima kafića se to nije svidjelo pa su vrijeđali policajce, a tu informaciju je policija potvrdila za Dubrovački dnevnik.

“Policijski službenici Policijske postaje Dubrovnik su u subotu, 21. studenoga, nešto prije jedan sat, utvrdili da ugostiteljski objekt u zoni stare gradske jezgre posluje izvan radnog vremena, odnosno suprotno Odluci o nužnoj mjeri ograničavanja radnog vremena ugostiteljskih objekata prema kojoj su ugostiteljski objekti smjeli poslovati do 24 sata, a o čemu je policija izvijestila Državni inspektorat kako bi prema odgovornoj osobi poduzeli mjere iz svoje nadležnosti. Prilikom navedene intervencije došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane gostiju navedenog ugostiteljskog objekta koji su vikali pogrdne riječi na policijske službenike, revoltirani zbog njihova postupanja.

Radi se o petero osoba koje su dovedene u prostorije policije i koje su sljedeće jutro, uz optužni prijedlog, odvedene na Općinski sud u Dubrovniku gdje je odlučeno da će se prekršajni postupak protiv njih nastaviti u redovnoj zakonskoj proceduri”, odgovorila je policija.

Izvor: Priznajem.hr/PDN/Foto: Ilustracija/PU zagrebačka

Izvorni autor: Dubrovački dnevnik

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.