SJEĆANJE NA HEROJA DOMOVINSKOG RATA • ANTE ANUŠIĆ 26.10.1966. – 16.12.1991.

15.12.2021. 20:12:00

IN MEMORIAM,  ANTE ANUŠIĆ [16. prosinca 1991. – 16. prosinaca 2021.]
na prvoj crti bojišnice između sela Paulin dvora i Hrastina neprijateljska granata ispaljena od agresorske vojske smrtno je pogodila i usmrtila Antu Anušića, hrvatskog dragovoljca domovinskog rata i pripadnika 130 brigade HV-a.
Na dan njegove pogibije bio je jedan od jačih napada na obrambenu crtu Paulin dvor. Vođen idealima slobode, hrabri Vitez Ante Anušić, koji je među prvima stao u obranu naše Domovine te svima nama omogućio mir i slobodu koju danas uživamo. Uvijek ćemo se s poštovanjem sjećati našeg mještanina, suborca i poštovati ćemo uspomenu na njega koji je svoj život dao za slobodnu i neovisnu Hrvatsku, na ponos svoje obitelji i svih nas koji danas slobodno koračamo „Lijepom našom“.
Laka mu hrvatska zemlja koju je nesebično volio i za nju život izgubio.....
Neka mu je vječna hvala i slava.

Izvor: UHBAI/Foto:Facebook

Izvorni autor: Krešimir Cestar

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.