SJEĆATE SE UPLAKANOG MUJE IZ KAMPICE? Nakon naše priče dobio je divan stan!

01.12.2021. 21:25:00

SRETAN ZAVRŠETAK

Nakon naše priče o samom, ostavljenom i bolesnom hrvatskom branitelju Muji Ibrahimoviću kojeg su u kampci zatekli su članovi Inicijative branitelja Petrinje, hrvatska se javnost digla na noge.

AUTOR: Snježana Vučković / Dnevno.hr

Podsjetimo, branitelje je prizor Muje Ibrahimovića koji ih je paraliziran dočekao u kamp kućici toliko šokirao, da su odlučili snimiti video kako bi javnost točno znala o čemu je riječ. Na snimljenom videu, ovaj branitelj plače i nerazgovjetnim riječima (posljedica moždanog udara mu je paralizirala desnu stranu) pokušava objasniti kako živi.

Najviše zahvaljujući petrinjskim braniteljima i njihovom predsjedniku Ivi Vraniću, Mujo je od Središnjeg državnog ureda za stambeno zbrinjavanje u Petrinji dobio stan u Glini.

Foto: Dnevno

Ibrahimović je nakon potresa smješten u kamp kućicu koja je postavljena pored njegove derutne kuće. No, od sada će uživati u komfornom stanu sa sanitarnim čvorom.

Foto. Dnevno

“Nakon naše snimke, Muji su se javili iz Udruge branitelja Bošnjaka, kao i iz Ministarstva hrvatskih branitelja… Stambeno pitanje mu je po hitnom postupku riješeno, kao i njegovateljica, te domaćica koja će se o njemu brinuti. Što se nas tiče, mi ćemo se pobrinuti za selidbu”, doznajemo od Ive Vranića, predsjednika Inicijative branitelja Petrinje.

Foto: Dnevno

Izvor: Dnevno.hr/PDN/Foto: Dnevno

Izvorni autor: Snježana Vučković / Dnevno.hr

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.