Škorin stožer reagirao na prozivke desnice

25.01.2020. 13:33:00

Stožer Miroslava Škore reagirao je na prozivke s desnice, demantirajući da su bilo kome od partnera postavili bilo kakve uvjete.

“Riječ je o spinovima. Možemo samo pretpostaviti kome su oni u interesu, ali sigurno nisu ni Škori ni bilo kome od njegovih političkih partnera. Zasad ništa konkretno nije stavljeno na stol niti je održan službeni sastanak tog tipa. Razgovaralo se isključivo na osobnoj razini i načelno. Svi su partneri prepoznali da je ovo povijesni trenutak za treću opciju i da će, ne dođe li do suradnje, birači sigurno biti jako razočarani te nitko od aktera dugoročno neće imati šansu politički prosperirati ako se ispostavi da nema zrelosti potrebne za uspjeh ove platforme”, izjavio je glasnogovornik Miroslava Škore, Mate Mijić za Večernji list.

Mijić je uvjeren da se “ovakvim spekulacijama ciljano želi unijeti nemir među partnere i birače, za korist nekih drugih opcija koje od toga mogu profitirati”.

U Škorinu krugu nervozu smatraju nepotrebnom te najavljuju da će partnere na zajednički sastanak pozvati tijekom sljedećih desetak do 15 dana.

Izvor: Nacional/N.M./Foto:Patrik Macek/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.