ŠKORO OPLEO PO HDZ-U I VLADI: ‘Ako HDZ zamislimo kao potočić, ovo može biti priča o Zeki i potočiću’

21.02.2022. 13:04:00

Mogućnosti rekonstrukcije Vlade te istrage koje se pokreću protiv ministara u Vladi Andreja Plenkovića za N1 je komentirao saborski zastupnik Miroslav Škoro.

“Ako HDZ zamislimo kao potočić, ovo može biti priča o Zeki i potočiću, ali vidjet ćemo što će donijeti budućnost… Mislim da ova uhićenja neće promijeniti ništa”, rekao je Škoro.

Dodao je kako će “s velikim zadovoljstvom dati potpis za raspuštanje Sabora”.

“To bi bila dobra izlazna strategija za Plenkovića. On vlada Vladom i odgovorna je osoba. Od 36 osoba koliko je prošlo kroz Vladu njih 22 je otišlo – to je 60 posto, puno za jednog menadžera. Nije dobro procijenio. Gledamo li ovih 15, to je po meni skandalozno. Tu mu je učinkovitost malo veća, ali promašaj je na razini od 40 posto”, istaknuo je Škoro.

Naglasio je kako je to previše za osobu koja je menadžer.

“HDZ neće pustiti Hrvatsku iz kandži”, rekao je.

Podsjetiuo je da je bio član HDZ-a, ali je izašao.

“Ne bih se priklonio nikome za koga ne mogu procijeniti da može napraviti reforme”, istaknuo je Škoro.

Smatra da bi premijer i HDZ trebali saslušati i ono što oporba i građani imaju za reći.

“Možda ima drugačiji način da Plenković i HDZ poslušaju javnost i oporbu. Hrvatska demokracija je još uvijek mlada. Generalno gledamo, Plenković je osvojio 66 mandata, jedan je neovisni, osam je manjinskih, imate Hrebaka, Hrelju i Reformiste. Njima se treba obratiti. Zbog čega bi HDZ otišao s vlasti i pustio stotine milijardi koje kontrolira”, upitao je Škoro.

Na kraju je zaključio kako “HDZ ima svoju vojsku odnosno stotine tisuća uhljebljenih ljudi”.

Izvor: 7dnevno/PDN/Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Izvorni autor: 7dnevno

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.