ŠKORO POKLOPIO KOLINDU JEDNOM REČENICOM: ‘Ispijali su šampanjac i čekali da se uhite generali’

27.11.2019. 12:40:00

”Čini mi se da je  nekakav strah zavladao u našoj zemlji, strah koji je potenciran potezima aktualne vlasti. Vidjeli ste jučer da su prebrojavali, popisivali i trudili se vidjeti tko sve dolazi na prosvjed prosvjetara. Uvjeren sam da ćemo uskoro biti u poziciji to promijeniti i da se takve stvari neće više događati”, izjavio je Miroslav Škoro tijekom druženja s građanima u Trogiru, a iz njegova stožera poručili su kako Škoro za kritike da svojim porukama pokazuje kako ne razumije funkcioniranje države i sustava, odgovara tvrdnjom kako je vrijeme da ti činovnici shvate kako narod želi promjene.

“Ne mogu činovnici određivati kako će tko živjeti u ovoj zemlji i tko će se čime baviti. To će odlučiti narod na izborima i to vrlo brzo”, poručio je Škoro uz opasku kako prikupljanje potpisa za njegovu kandidaturu teče glatko te da su već prvi dan skupili neophodnih 10 tisuća potpisa.

“Ovo je za nas jedna vrsta maloga referenduma. Za svaki potpis koji prikupimo motiv nam je prikupiti barem još dva. Svaki je potpis za promjene važan”, rekao je Škoro, koji se nije pretjerano osvrtao na izjavu HDZ-ove kandidatkinje aktualne predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović koja je na obljetnici osječkog HDZ-a izjavila kako ”neki drugi kojima su puna usta Slavonije, koji o Slavoniji pjevaju i na Slavoniji zarađuju, nisu bili tu kad ih je Slavonija najviše trebala.”

”Svatko odgovara za svoje postupke, tako da vjerujem kako će i ona odgovarati za svoje. Očekujem da će narod prepoznati želju za promjenama, uzdam se u svoj narod, oduvijek sam slušao bilo svoga naroda, pisao pjesme koje sam pisao. Za razliku od nekih koji su uz ohlađeni pjenušac čekali da se generale uhiti, ja sam pjevao ‘Sude mi’. Očekujem korektnu kampanju i na te razine se nemam nakanu spuštati, to je ispod granice moga i svakog ljudskog dostojanstva”, zaključio je Škoro.

Izvor: Dnevno.hr/Foto:ilustracija

Izvorni autor: Iva Međugorac

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.